Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información
Activitats

La Vall de Boí, segell de Destinació de Turisme Familiar

La Vall de Boí és la quarta destinació d’interior i muntanya certificada amb el Segell de Destinació de Turisme Familiar, després de Les Valls d’Àneu, Muntanyes de Prades i Berga. 
La certificació de Destinació de Turisme Familiar és un segell d’especialització que atorga l’Agència Catalana de Turisme a un municipi, o conjunt de municipis, que ofereixen uns determinats serveis i equipaments adaptats a les necessitats de les famílies amb nens. 
La Vall de Boí és un municipi format pels nuclis de Taüll, Boi, Erill la Vall, Barruera, Durro, Cardet, Cóll i la urbanització El Pla de l’Ermita, que ha aconseguit la seva certificació gràcies a un patrimoni natural i cultural privilegiat. Destaquen l’estació d’esquí de Boí Taüll Resort, el Parc Nacional d’Aigüestortes, el conjunt romànic Patrimoni Mundial i el Balneari de Caldes de Boí, a més de les múltiples activitats derivades d’aquests recursos i pensades per a fer amb família. 
 
Centre Del Romanic
 
L’acollida entre les empreses de la Vall ha estat molt bona i s’hi han implicat  allotjaments, restaurants, empreses d’activitats i centres d’interpretació i informació. Tots ofereixen el que una família amb nens pot necessitar en la seva estada: bressols, trones, menús infantils, seguretat, espais de jocs... Però a més, a la Vall de Boí, s’hi poden fer activitats, rutes o sortides adaptades als nivells de cada nen. 
 
Trobareu més de 40km de camins senyalitzats entre els seus nuclis de població, itineraris planers dins del Parc Nacional, inclús a l’hivern per fer-los amb raquetes de neu,  itineraris per fer amb bicicleta... A més l’estació d’esquí de Boí Taüll Resort és molt adequada per aprendre a esquiar amb una zona baixa adaptada per a debutants. 
 
El Balneari de Caldes de Boí també ofereix serveis pensats per al benestar dels infants com les estufes o circuit termal, i el Centre del Romànic té un espai interactiu on els més petits aprendran de forma amena com arriba el romànic, com era la societat medieval i quines tècniques s’utilitzaven en la construcció i la decoració de les esglésies.
 

Informació addicional

  • Municipi: La Vall de Boí
Back to top