Apeu

Camí de Sant Marc

Passejada que a través d’un itinerari planer i agradable porta des de Puigcerdà a l’ermita de Sant Marc. Després espot arribar fins a la riba del Segre per tornar a Puigcerdà pel camí que ve de Les Pereres.

Llegir més ...

De Llívia a Cereja, marxa nòrdica per la ruta de les fonts

Aquest itinerari sorprèn per la seva singularitat paisatgística, a redós del puig de Llívia i el Serrat Baladret, tot remuntant el riu de Targasona, per assolir grans panoràmiques des dels plans del Tudó. Remuntant tan sols 200m de desnivell, ens endinsarem dins un encisador paisatge de ribera, per assolir un petit altiplà ceretà, amb vistes sobre l’Alta i la Baixa Cerdanya, per baixar al poblet de Cereja, i tornar per antics camins d’entorn rural ceretà.

Llegir més ...

Grans vistes del Cadi - Moixerò i la Cerdanya als miradors del Pla de l’Àliga

Si no disposeu de molt de temps per a recórrer el Parc Natural Cadí - Moixeró no us podeu perdre aquesta ruta. Com el seu nom indica estem parlant d’una ruta panoràmica que ens permet observar les imponents parets verticals de la Serra del Cadí però també una visió privilegiada de totes les muntanyes de prop de 3.000 metres d’altitud que coronen la gran Vall Cerdana travessada pel riu Segre.

Llegir més ...
Back to top