Pànxing Cerdanya

22, octubre del 2024

Search
Close this search box.

22, octubre del 2024

Agendes – Cerdanya
Agenda cultural
Desde
Dijous
17
agost
Fins
Dissabte
26
agost

Occident Summerfest Cerdanya

Cerdanya

No t’ho perdis!

Vine amb temps i gaudeix de l’experiència Occident Summerfest Cerdanya:

Música, Market, Arts Escèniques, Espai Kids, Gastronomia by Cal Blay…

Programa d'activitats
17 de agost, 2023
9:00 pm

God Save The Queen

Qui els hagi vist alguna vegada ja sap que God Save The Queen no tenen rivals a l’hora d’invocar fil per randa la màgia dels concerts de Queen. Amb més de vint anys de trajectòria i el mèrit de ser, en paraules de Rolling Stone, la «millor banda tribut del món», el grup argentí de ben segur sorprendria al mateix Freddie Mercury amb les mil·limètriques recreacions que fan dels seus shows més llegendaris.

Després d’haver participat en el film Bohemian Rhapsody per petició expressa de Queen i 20th Century Fox, God Save The Queen tornen amb un espectacle de celebració dels 50 anys de la banda mare. Temes de totes les seves etapes (des del primer disc del 1973 a Made in Heaven), canvis vertiginosos de vestuari, jocs de llums propis d’un concert a Wembley i, naturalment, èxits com We Will Rock You, We Are The Champions i Radio Gaga que mai ens cansarem de cantar.

18 de agost, 2023
9:00 pm

David Bisbal

David Bisbal torna als escenaris amb el seu nou espectacle “Me siento vivo Tour 2023”, un show que inclou un renovat repertori que aglutina els temes del seu nou disc, probablement un dels discs més innovadors en la carrera de David Biscal on trobarem des de pop amb so dels vuitanta, passant per pop llatí, bachata, disco i grans balades atemporals. Probablement aquest sigui el seu treball més elaborat a nivell de qualitat vocal al llarg dels seus 20 anys de carrera. Sense oblidar-nos dels seus grans èxits pels que farà un recorregut al llarg del concert.

19 de agost, 2023
9:00 pm

Ara Malikian

Ara Malikian és un violinista espanyol d’origen libanès i ascendència armènia. Ben aviat es va reconèixer el seu talent, tot i les circumstàncies que va haver de viure durant la guerra civil libanesa. La gira 15, una de les més grans dels darrers anys, va ser un èxit de públic i crítica amb més de 175.000 espectadors i més de 150 concerts. Després de la seva última gira Petit Garage, transformació de la seva gira anterior Royal Garage en un espectacle de piano i violí, amb què va recórrer el món, torna ara amb The Ara Malikian World Tour.

Ara Malikian defineix la seva nova gira com “el resultat de veure créixer el meu fill, del meu creixement al seu costat, son tots aquests sons i melodies que intenten donar forma al que he sentit i m’ha inspirat ell i de la vida a través d’ell. Una trobada amb el nen que no vaig poder ser i hauria somiat ser. És un homenatge a aquests éssers que són tan lliures com un ocell lliure”.

20 de agost, 2023
9:00 pm

Miki Núñez

Després de dos anys en què no ha deixat de sumar nous èxits a la seva carrera, com el seu Tour Iceberg que es va prolongar durant 2021 i 2022 amb més de 60 concerts per tota Espanya, Miki Núñez prepara ja la seva gira de 2023, en la que a més, presentarà les cançons d’un nou disc que s’anuncia per a meitats d’any.

Cançons del seu últim àlbum que ja s’han convertit en èxits com “Viento y Vida” o “Sin Noticias de Gurb”, autèntics himnes com “La Venda” o “Me vale”, i temes més intensos i emotius com “Escriurem”, “Celebrate” o “No m’ho esperava”, juntament amb els nous singles “10 Minutos” o “Dime que no duele”, han adquirit en els directes de Miki una nova dimensió amb una producció molt més cuidada i elaborada, i la renovada i modernitzada direcció musical aporta a més de molta més energia i bon rotllo al ja per sí espectacular ambient que es crea en cadascuna de les seves actuacions, ens les que mai falta tampoc aquella fusió de tocs mestissos amb el millor pop rock que són el seu tret d’identitat.

Sense dubte, podem parlar de Miki Núñez com un dels joves artistes nacionals amb més talent i projecció.

21 de agost, 2023
9:00 pm

Rosario Flores

Una Rosario renovada, madura i esprement a fons la irresistible barreja de rumba, flamenc, reggae, balades i pop que, anys enrere, ella mateixa va batejar com a «gypsy-funky». És així com la filla petita de La Faraona i el Pescaílla, quasi trenta anys després del seu debut, es presenta amb el seu primer disc en cinc anys.

Te lo digo todo y no te digo na, cuinat amb un equip nou de productors i excitants col·laboracions advoca a favor de la comprensió i la solidaritat en temps de crisi. Rosario retorna amb un disc fresc, vibrant i ple d’aquella energia que encomana.

22 de agost, 2023
9:00 pm

Els Amics de les Arts

Els Amics de les Arts es troben de ple en una espectacular gira d’estiu que els està portant als principals escenaris del país. Polifacètics i carismàtics, el trio format per Joan Enric Barceló Ferran Piqué i Daniel Alegret compta amb un directe explosiu que reivindica la seva trajectòria i repassa les grans cançons d’un dels grups més destacats de casa nostra. Des dels seus inicis amb grans hits com Jean Luc, Ja no ens passa o Louisiana o Els camps de cotó, Els Amics de les Arts no han parat de fer cançons que s’han convertit ja en himnes generacionals per molts.

Amb una capacitat única de connexió amb el públic i un potent repertori, un concert d’ Els Amics de les Arts és garantia d’una nit d’estiu per recordar.

23 de agost, 2023
7:00 pm

Dàmaris Gelabert

La Dàmaris celebra els vint-i-cinc anys de carrera amb una gira de luxe, acompanyada per la increïble The Grow Up Singing Band. A l’escenari també comptarà amb la participació d’un espectacular grup de ballarins i del pianista i director musical Àlex Martínez. Un concert pensat per a tota la família per gaudir escoltant, cantant i ballant les cançons que han fet coneguda a l’artista i també les seves últimes novetats. Els últims deu anys de la seva carrera han estat els més intensos. En aquests anys ha produït i girat amb nou espectacles diferents, ha consolidat el seu canal de YouTube amb videoclips de producció pròpia i ha continuat ideant nous projectes i discs. És l’autora de les cançons del musical “Bye, bye monstre” de Dagoll Dagom.

24 de agost, 2023
9:00 pm

Taburete

Taburete torna als escenaris, un cop més, presentant la seva nova gira en la que recorrerà tot el país cantant els temes que ja formen part de les nostres vides, i en la que presentaran el seu nou disc Matadero 5. Amb cinc àlbums en la seva trajectòria musical, el grup madrileny es reafirma en aquest concert que promet ser el millor de Taburete fins ara i un avançament de tot el que vindrà.

25 de agost, 2023
9:00 pm

Pablo López

Pablo López, una de les figures més importants del pop contemporani, torna amb Quasi, la seva nova, sincera i valenta cançó amb la que segueix amplificant repertori. Aquesta delicada i explosiva composició es desenvolupa en un escenari complex i commovedor: l’anunci d’una separació a causa d’uns sentiments incontrolables. Per domar aquestes emocions, Pablo López aposta per una base electrònica que es fusiona amb el seu infal·lible piano i es dilueix amb la seva característica veu que ens submergeix en aquesta història a través d’una cançó que romandrà en la nostra memòria durant molt de temps.

Després d’un any de silenci als escenaris i el seu últim Premio Ondas al Fenomen Musical de l’Any pel seu May&Day&Stay Tour (2021), López torna de nou als escenaris amb seu segell inconfusible.

26 de agost, 2023
9:00 pm

Pablo Alborán

Pablo Alborán projecta una gira molt especial que tindrà lloc durant aquest any 2023, una ocasió única per gaudir de la seva música. Proximitat i intimitat seran protagonistes en unes vetllades de luxe. No faltarà cap de les grans cançons que l’han convertit en un dels artistes de més èxit de la música espanyola i també sorprendrà amb cançons inèdites. La gira començarà aquest mes de maig i tindrà parada a les principals ciutats de l’Estat.

L’artista va publicar el mes de desembre passat el darrer àlbum, La cuarta hoja, que va estrenar amb “Carretera i manta”, una cançó que va ser tot un èxit i un dels temes més escoltats a les plataformes digitals. En paraules de l’artista, es tracta d’un disc molt positiu.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp