Pànxing Berguedà

27, octubre del 2024

Search
Close this search box.

27, octubre del 2024

Eco – Berguedà

Protegeix la teva pell i el medi ambient amb cremes solars ecològiques

Berguedà

La protecció solar és essencial per mantenir la nostra pell sana durant els mesos d’estiu. Però, sabies que també pots cuidar el medi ambient amb la teva elecció de crema solar? A continuació, et presentem cinc consells per protegir la teva pell i els ecosistemes naturals de la Cerdanya.

1. Tria cremes solars biodegradables

Una manera efectiva de minimitzar el teu impacte ambiental és escollir cremes solars etiquetades com a biodegradables o ecològiques. Aquestes fórmules estan dissenyades per descompondre’s de manera segura en l’entorn, reduint la contaminació dels oceans i dels rius.

2. Evita ingredients nocius

Certs ingredients presents en les cremes solars tradicionals, com l’oxibenzona i l’octinoxat, són perjudicials per als ecosistemes aquàtics. Aquests químics poden danyar els esculls de corall i altres formes de vida marina. Opta per cremes solars que no continguin aquests components per ajudar a preservar la biodiversitat marina.

3. Opta per filtres minerals

Les cremes solars amb filtres minerals, com l’òxid de zinc o el diòxid de titani, són una alternativa més segura tant per a la teva pell com per al medi ambient. Aquests ingredients formen una barrera física sobre la pell que reflecteix els raigs UV, proporcionant una protecció eficaç sense els efectes nocius dels filtres químics.

4. Aplica la crema abans de sortir

Per garantir una protecció òptima, aplica la crema solar almenys 15 minuts abans d’exposar-te al sol. Això permet que la crema es fixi bé a la pell i comenci a actuar abans que estiguis sota els raigs UV. Recorda de reaplicar-la cada dues hores i després de nedar o suar.

5. Utilitza roba de protecció

Complementa l’ús de crema solar amb altres mesures de protecció, com portar barrets, ulleres de sol i roba que cobreixi la pell. Aquesta combinació augmentarà la teva defensa contra els danys del sol i reduirà la necessitat d’utilitzar grans quantitats de crema solar.

Amb aquests petits canvis, podràs gaudir de la natura de la Cerdanya mentre cuides la teva pell i el medi ambient. No només estaràs protegint la teva salut, sinó que també estaràs contribuint a la preservació dels ecosistemes naturals. Tria cremes solars ecològiques i converteix-te en part de la solució!

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp