Pànxing Cerdanya

22, octubre del 2024

Search
Close this search box.

22, octubre del 2024

Agendes – Cerdanya
Desde
Dimecres
17
juliol
Fins
Dilluns
22
juliol

Festa Major del Roser Puigcerdà

Cerdanya
Aquest estiu, Puigcerdà es vesteix de festa per celebrar la tan esperada Festa Major del Roser 2024. Durant sis dies plens d’activitats per a tots els gustos i edats, la vila es convertirà en un escenari de teatre, música, tradicions i diversió. Comença el dimecres 17 de juliol amb la representació teatral “Els Pastorets Golfus” i culmina el dilluns 22 de juliol amb el ball de fi de festa. No et perdis cap detall i gaudeix de cada moment!

Un esclat de cultura i diversió a Puigcerdà!
7 al 22 juliol

PROGRAMA

Dimecres 17 i dijous 18 de juliol

21.30 h · TEATRE, CASINO CERETÀ · Teatre “Els Pastorets Golfus” a càrrec de la Inestable Ceretana de Teatre.
Venda d’entrades a partir del dia 1 de juliol a
www.codetickets.com
i una hora abans de les funcions a taquilla.

Dimecres 17 de juliol
21.45 h · PARC SCHIERBECK, LLAC · “Femme”, espectacle de dansa contemporània a càrrec de la Companyia Dansart.
Organitza: AUCer

Divendres 19 de juliol
19 h · PLAÇA DE L’ESTACIÓ · Espectacle infantil “FEFE i CIA”, una experiència màgica i divertida per als més petits de la casa.

19 h · MUSEU CERDÀ · Cloenda de la Universitat d’Estiu Ramon Llull 2024. Conferència a càrrec de la Sra. Mònica Usart (física i meteoròloga de RAC1 i RAC105) amb el títol “La previsió del temps i el canvi climàtic”. Organitza: AUCer

19.30 h · PLAÇA DE SANTA MARIA · Inici de la competició de “NYERROS I CADELLS”. Vine a animar als participants i gaudeix de la música dels Tabalers dels Dimonis de Puigcerdà i els Grallers dels Gegants de Vilallobent.

21.30 h · PLAÇA CABRINETTY · La serenitat de les havaneres amb “PORT DE LLUNA” es fusionarà amb l’energia del rom cremat, a càrrec de la Comissió de Festes de Puigcerdà. Un moment per relaxar-se i gaudir de l’ambient festiu.

00 h · ENVELAT, PLAÇA DEL CALL · Escenari dels concerts de la Nit Jove. Amb les actuacions de “MUSHKAA” i “VERSIONS”, i les millors sessions del “DJ ABEL X ROCK” fins a la matinada, la festa està assegurada!

Dissabte 20 de juliol

10.30 h · PLAÇA DEL CALL · Tots els públics estan convidats a gaudir dels VERMUTS MATINERS. Mentre els adults gaudeixen d’una copa, els més petits podran divertir-se amb jocs i gaudir de la música a càrrec dels DIMONIS DE PUIGCERDÀ.

11 h CERCAVILA amb els Gegants i Grallers de la Vila de Puigcerdà. Dona inici al dissabte de la Festa Major una espectacular cercavila amb els Gegants i Grallers de la Vila de Puigcerdà. Un recorregut ple de color i alegria que començarà a la Plaça de l’Ajuntament.

16 h · PARC SHIERBECK · XXVI Campionat de Botifarra, vine a competir i demostrar les teves habilitats.

18 h · PLAÇA SANTA MARIA · Proves de “NYERROS I CADELLS”.

De 18 a 20 h · PASSEIG 10 D’ABRIL · Actua amb FOLK CERDANYA.

19 h · PLAÇA DE L’ESTACIÓ · Concert infantil amb “JAUME IBARS”. Una explosió de ritme que farà ballar a grans i petits.

19.30 h · INICI PLAÇA DELS HEROIS · TABALADA CONJUNTA D’ANUNCI DEL CORREFOC. A càrrec dels Amics d’en Kerresetcaps i els Dimonis de Puigcerdà.

23 h XIII TROBADA DE DIMONIS I DIABLES. Els Dimonis de Puigcerdà i els Amics d’en Kerresetcaps ompliran els carrers de la Vila de foc i disbauxa! Es recomana vestir roba de cotó que cobreixi tota la pell, sabates esportives que agafin fort els peus i tenir cura dels infants que hi participin.

00 h · ENVELAT, PLAÇA DEL CALL · Concert de “FIGA FLAWAS” amb els seus éxits ET MUSSEGU o LA TROPICAL. A continuació “MONDJ” i el seu èxit COTI X COTI.

Diumenge 21 de juliol

11.30 h · SORTIDA: PLAÇA DE L’AJUNTAMENT · GRAN CERCAVILA DE FESTA MAJOR amb els Gegants i Grallers de la Vila de Puigcerdà i la Colla Gegantera i Grallera de Vilallobent.

12 h · ESGLÉSIA DE SANT DOMÈNEC · MISSA SOLEMNE.

12.30 h · PLAÇA CABRINETTY · SARDANES a càrrec de la PRINCIPAL DE LA BISBAL. Dansa popular, cultura i tradicions es fusionaran pel gaudir dels amants del ball català.

18 h · INICI AL PARC SHIERBECK · “GIMCANA DE NYERROS I CADELLS”.

18 h · ENVELAT, PLAÇA DEL CALL · CONCERT DE TARDA amb La Principal de la Bisbal.

19.30 h · ESPAI CAMPANAR DE SANTA MARIA · Activitat infantil amb el PROFESSOR KAROLI.

22.00 h · ENVELAT, PLAÇA DEL CALL · Vine i balla al ritme de la millor música en directe amb LA PRINCIPAL DE LA BISBAL. Tot seguit, VERSIÓ IMPOSSIBLE, el grup que et farà vibrar amb les seves versions úniques i carregades d’energia. I per finalitzar, fins a la matinada, DJ JOTA X CARBU ens faran gaudir de valent amb els ritmes més actuals.

Dilluns 22 de juliol

7 h BAIXADA REFRESCANT a la plaça de l’Estació i, tot seguit, ESMORZAR AFTER de la Festa Major del Roser.

10.30 h CERCAVILA amb els Gegants i Grallers de la Vila de Puigcerdà. Els nostres gegants volen engrescar els veïns i veïnes del Barri de la Baronia amb una bona dosi de música, xerinola i tradició.

11 h · A L’ESTANY · INFLABLES AQUÀTICS per a la mainada.

12 h · PARC SCHIERBECK · SARDANES a càrrec de l’Orquestra SELVATANA.

16 h · ESPAI CAMPANAR DE SANTA MARIA · XXV CAMPIONAT DE TRUC.

18 h · ENVELAT PLAÇA DEL CALL · CONCERT DE TARDA amb l’Orquestra Selvatana.

22 h · ENVELAT PLAÇA DEL CALL · BALL DE FI DE FESTA amb l’Orquestra Selvatana.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp