Pànxing Cerdanya

18, octubre del 2024

Search
Close this search box.

18, octubre del 2024

Esports – Cerdanya

Modern Nordic Walking: Exercici físic al l’aire lliure per a tothom

Cerdanya
Amb l'inici del nou curs, a mesura que ens anem reprogramant la nostra vida i els nostres hàbits quotidians, les editorials aprofiten per fer una presentació de les seves novetats editorials. Aquest setembre, l'Editorial Desnivel ha publicat com una de les seves novetats "Modern Nordic Walking: Ejercicio físico al aire libre para todos", del qual us fem arribar el text amb què l'editorial ens fa la presentació.

“La marxa nòrdica és molt més que caminar amb bastons. És l’art finès del Sauvakävely, una pràctica que connecta cos i ment amb l’entorn natural. Jordi Pau Caballero Oller, un expert en el tema, us porta a un viatge des dels fonaments fins a les tècniques més avançades, tot explicat de manera senzilla i gràfica, però amb el rigor que caracteritza els millors instructors. Aquest manual és la teva guia completa per endinsar-te al món del Nordic Walking, des del bàsic fins als aspectes tècnics avançats. Descobreix els beneficis físics i emocionals, aprèn a adaptar la tècnica al terreny, i obté consells pràctics per entrenar-se de manera segura i eficaç. Connecta amb la natura, millora la teva condició física i descobreix una passió nova. Tant se val si ets principiant o un practicant experimentat, aquest llibre és per a tots els que busquen una forma plaent i accessible d’exercici.”

Una acurada edició de 176 pàgines, amb més de 140 fotografies i 21 il·lustracions a tot color, en un llibre que ha estat recomanada per l’International Council of Nordic Walking (ICNW), i que compta amb dos pròlegs, un del Dr. Enric Subirats, director de la Càtedra de Medicina de Muntanya i del Medi Naturaliy de Simulació Clínica de la Universitat de Girona (2014-2020), i l’altre de Tuomo Jantunen, secretari general emèrit de Suomen Latu: així com un prefaci, a càrrec de Tiina Arrankoski, presidenta de l’International Council of Nordic Walking, i de Tuomo Kettunen, president de la World Modern Nordic Walking Academy. El dijous 10 d’octubre tindrà lloc, a la Sala Pilar Prim, de la Biblioteca Comtat de Cerdanya, de Puigcerdà, la presentació del llibre a càrrec del Dr. Enric Subirats, i amb l’autor. L’acte tindrà lloc a les 20:00 h.

Us hi esperem!

Jordi Pau Caballero
Tècnic Esportiu en Muntanya Mitjana
Modern Nordic Walking Coach
Promotor de la Salut a través de l’Activitat Física
Més informació: Tel. 637 729 612 www.cerdanyasenderismedesalut.cat

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp