Pànxing Cerdanya

18, octubre del 2024

Search
Close this search box.

18, octubre del 2024

Esports – Cerdanya

El Club Gel Puigcerdà s’enfronta a una nova temporada 2024-2025 amb novetats i il·lusió 

Cerdanya
El Club Gel Puigcerdà es llança amb força a la temporada 2024-2025, presentant renovacions significatives tant en l’equip sènior masculí com en el femení. Els groc i negres es preparen per enfrontar nous reptes, amb l’objectiu de continuar sent un referent a la comarca.

Renovació en l’equip sènior masculí

Aquesta temporada, l’equip sènior masculí de Salvador Barnola i Dani Hilario ha patit diverses baixes significatives. Entre aquestes es troben jugadors clau com el porter Julio Rapún; els defenses Eric Nancollas, David Caballero i Pavel Ivanov; i els davanters Eric Martínez, Oriol Paul, Alex Jociles, i Leon Tona.

Com a novetats, Raul Barbo defensarà aquest any la porteria del CG Puigcerdà. Provinent del CH Jaca, és un dels millors porters en l’àmbit nacional. D’altra banda, per suplir les nombroses absències i fruit de la situació excepcional del Barça Hoquei Gel, s’incorporen també els davanters Oriol Rubio, Òscar Rubio i Quim Muratet i els defenses Arturo Guerra i Bosco Collado. L’equip culer no traurà equip aquesta temporada, ja que a causa de les obres de millora del Spotify Camp Nou, fa dues temporades que no tenen pista de gel. Finalment, el jove defensa groc-i-negre Martí Monés torna al club, mentre que Bastien Tona, exjugador del club, s’incorpora a l’staff tècnic.
A part d’aquestes baixes i noves incorporacions, la resta de l’equip continua igual que l’any passat. Per una banda, els groc i negre encara compten amb els tres jugadors estrangers Ignat Zemchenko, Casper Santanen i Julian Edstrom. Per l’altra banda, la capitania continua encapçalada pel defensa Marc Paul, juntament amb els assistents Nacho Granell i Pablo Muñoz, en substitució de Leon Tona.

Continuïtat i reforç en l’equip femení

L’equip sènior femení, que va gaudir d’una temporada anterior exitosa amb una gran victòria a la Copa de la Reina, mantindrà la seva estructura bàsica tot i algunes baixes com les de Glòria Sirvent, Eva Fowler, Núria Loureiro, Carla Lliveria i Cristina Caballero. No obstant això, l’equip es reforça amb l’arribada d’Arlet Badia, Ariadna Pascual, Mirra Giménez i Olivia Soler, jugadores que prometen mantenir el nivell competitiu al qual l’equip ens té acostumats.

Impuls a les categories de base

Pel que fa a les categories de base, les divisions U18 i U15 continuaran desenvolupant el talent jove, amb l’objectiu de consolidar els èxits de la temporada passada. Els primers passos d’aquesta nova etapa ja s’han vist en la participació del club al Torneig Bee Hockey Cup a Puigcerdà. El cos tècnic continuarà treballant per formar aquests joves jugadors, amb la vista posada en el seu futur com a membres dels equips sèniors.

Nova junta pels pròxims 4 anys

Enguany també s’ha constituït la nova junta del club pels pròxims 4 anys. Està presidida per Salvador Rigola i formada per Dolors Cosp, Josep Altimiras, Cristina Rohmund, Marc Monés, Albert Casas, Pablo Navarro, Montse Dolcet, Verònica Moriche, Agnès Casamajó i Jenni Cid.

Amb aquestes novetats, el Club Gel Puigcerdà es prepara per afrontar una temporada plena d’expectatives, amb la voluntat de continuar creixent i mantenir-se com un referent a la vila. Els aficionats del club poden esperar una temporada apassionant, plena d’esforç i dedicació per part de tots els seus equips.

Sort i encerts, groc i negres!

Próxims partits d’octubre:

SÈNIOR MASCULÍ (LIGA IBÉRICA)

  • 05: CGP – HC PORTO
  • 19: CGP – KOSNER HUARTE
  • 26: CH JACA – CGP
  • 27: CH JACA – CGP

SÈNIOR FEMENÍ (LIGA IBERDROLA)

  • 12: MILENIO PANTHERS – CGP
  • 19: CH MAJADAHONDA – CGP
  • 26: CH JACA- CGP

LLIGA U18

  • 05: CGP- MILENIO PANTHERS
  • 12: CH JACA – CGP
  • 26: CD BIPOLO – CGP

LLIGA U15

  • 12: CH JACA – CGP
  • 19: CGP – LA NEVERA 1
  • CGP – LA NEVERA 2
  • 26: CD BIPOLO – CGP

Redacció

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp