https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

22, octubre del 2024

Search
Close this search box.

22, octubre del 2024

Agendes – Maresme
Desde
Dijous
07
novembre
Fins
Dissabte
09
novembre

DELAYTA’NS, una nova edició per descobrir els joves talents del Maresme

Maresme

El Delayta’ns, el concurs de bandes musicals emergents de Premià de Mar, celebra una nova edició aquest octubre. Amb dotze anys de recorregut, el certamen continua creixent i oferint als joves talents del Baix Maresme una plataforma per mostrar la seva música i aprendre dels professionals de la indústria.

El Delayta’ns, el concurs de bandes musicals emergents del Baix Maresme, celebra la seva edició de 2024 aquest octubre, marcant més d’una dècada de suport a les joves formacions musicals. Creat el 2012 a Premià de Mar, el certamen ha esdevingut una plataforma essencial per impulsar nous talents del territori, i enguany torna amb una oferta musical vibrant i novetats destacables.

Aquest any, es van presentar més de 30 propostes, però només vuit bandes han estat seleccionades per competir: Eloi Salat, Idilia, Erin Hyvin, Autoservei, Buski, Ira Digital, Mama Calypso i la LactikBand. Aquests grups es preparen per viure una experiència única, que no només inclou les actuacions en directe, sinó també tallers i sessions de treball amb el jurat, format per reconeguts professionals de la música.

Una de les novetats més rellevants d’aquesta edició és la col·laboració amb la Fundació SGAE, que porta el projecte “Soc Autor” al Delayta’ns. Aquestes jornades, que tindran lloc el dijous 7 de novembre, ofereixen formació específica sobre drets d’autor i inclouen una taula rodona amb autors i professionals de la indústria musical. L’objectiu és oferir als músics emergents eines valuoses per millorar el seu coneixement en l’àmbit de la composició i els drets d’autor, complementant així l’experiència artística amb una formació tècnica i professional.

L’edició d’enguany promet ser una festa musical que fusiona talent, formació i espectacle, mantenint-se com un referent cultural a Premià de Mar. El dissabte 9 de novembre serà el moment culminant del Delayta’ns, amb les semifinals al matí i a la tarda, seguides de la gran final al vespre, a l’Espai l’Amistat de Premià de Mar. L’entrada és gratuïta i oberta al públic fins a completar aforament, una excel·lent oportunitat per gaudir en directe del millor talent musical emergent.

Redacció.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp