https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

18, octubre del 2024

Search
Close this search box.

18, octubre del 2024

Notícies – Maresme

Èxit en l’etapa de la Gran Travessia de Llagut Català: Premià de Mar – Mataró – Arenys de Mar

Maresme

Més de 270 vogadors i timoners van participar en una jornada de competició i convivència organitzada per quatre clubs del Maresme.

Dissabte passat 28 de setembre es va dur a terme l’11a etapa de la Gran Travessia de Llagut Català, amb un recorregut entre Premià de Mar, Mataró i Arenys de Mar. L’etapa, que va comptar amb la participació de 11 clubs de rem de tot Catalunya i més de 270 vogadors i timoners, va ser organitzada per Rem Premià, Rem Arenys, CN Arenys i Rem Mataró. L’esdeveniment va tenir dos trams: el primer entre Premià de Mar i Mataró, on es va realitzar un descans i canvi de tripulacions, i el segon entre Mataró i Arenys de Mar.

La jornada va destacar per l’excel·lent organització i les condicions òptimes de la mar, la qual cosa va permetre una travessia segura i agradable. En finalitzar l’etapa, els participants van gaudir d’una paella en les instal·lacions del Club Nàutic d’Arenys de Mar, en un ambient de companyia i celebració.

Els clubs participants van ser els següents: Vogadors de Calafell, CN Bétulo de Badalona, Rem Treumal Blanes, Vogadors de Baix a Mar de Torredembarra, Club Rem Cambrils, CN Arenys, Rem Arenys, Rem Mataró, Rem Premià, Club Rem Pescadors Lloret, Maritim i CN El Balís.

La Gran Travessia de Llagut Català, iniciativa del Club Rem Cambrils que molts clubs catalans l’han fet seva i per això s’organitza per trams, és un projecte que uneix a 28 clubs de rem de banc fix de Catalunya en una activitat conjunta que, a més de l’esport, fomenta la convivència i el gaudi de la mar. La travessia completa abasta 19 etapes de 24 km aproximadament, cobrint un total de prop de 450 km des de Les Cases d’Alcanar fins a més enllà de Portbou, on alguns clubs de la Catalunya Nord també s’han afegit. A dia d’avui s’han completat les etapes de Les Cases d’Alcanar – Platja del Trabucador, i la recent Premià de Mar – Arenys de Mar. La propera etapa serà la febrer de 2025 amb el recorregut Roc de Sant Gaietà – Segur de Calafell – Vilanova i la Geltrú.

L’èxit d’aquesta jornada és un reflex de la col·laboració entre els clubs organitzadors i la passió pel llagut català, reforçant l’esperit esportiu i cultural del rem a la regió.

Rem Premià

VIDEO RESUM DE LA JORNADA: youtu.be/RxC9zxc-qEg

Crèdit foto: Final d’etapa, arribada dels llaguts a Arenys de Mar.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp