Pànxing Cerdanya

18, octubre del 2024

Search
Close this search box.

18, octubre del 2024

Notícies – Cerdanya

El 17è Trofeu Internacional de Cúrling omple Puigcerdà d’esport i competició internacional

Cerdanya
Puigcerdà es convertirà, de l'11 al 13 d'octubre, en el centre del cúrling europeu amb la celebració del 17è Trofeu Internacional Vila de Puigcerdà de Cúrling. Aquesta competició, una de les més destacades del sud d'Europa, comptarà amb la participació de 20 equips de països com Holanda, Suècia, Suïssa o els Estats Units.

La localitat de Puigcerdà es prepara per acollir, de l’11 al 13 d’octubre, el 17è Trofeu Internacional Vila de Puigcerdà de Cúrling, un dels esdeveniments esportius més importants del calendari de competicions de la regió. La pista de gel del Club Poliesportiu Puigcerdà serà l’escenari d’aquesta prestigiosa competició, que comptarà amb la participació de 20 equips procedents de diversos països, com Holanda, Suècia, Eslovènia, França, Suïssa, Escòcia, Estats Units, Andorra, Catalunya i Espanya.

Aquesta trobada internacional posiciona Puigcerdà com un centre neuràlgic del cúrling europeu, gràcies a la seva trajectòria i a la participació de jugadors de primer nivell. Segons el president del club, Carles de Moxó, “el Trofeu de Cúrling de Puigcerdà és el més important del sud d’Europa, tant per la seva veterania com per la participació internacional”, consolidant-se com una cita ineludible en el món del cúrling.

Sistema de competició i participació local

La competició seguirà un format intens i emocionant, amb dos grups de 10 equips. Els millors de cada grup avançaran a les fases finals, que es disputaran el diumenge 13 d’octubre. Els partits començaran el divendres 11 d’octubre a les 17:00 h. El dissabte es jugaran quatre rondes de partits a partir de les 9:30 h, mentre que el diumenge, des de les 8:30 h, tindran lloc les fases finals que decidiran els guanyadors d’aquesta edició.

El Club Cúrling Puigcerdà tindrà dos equips participants, majoritàriament formats per jugadors júniors, que tindran l’oportunitat de competir al màxim nivell i aprendre de l’experiència en un entorn internacional. Aquesta competició també serveix per fomentar la pràctica del cúrling entre les noves generacions, una aposta clara del club local per la formació de joves talents.

Col·laboradors i difusió

El 17è Trofeu Internacional Vila de Puigcerdà no seria possible sense el suport de col·laboradors com la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Puigcerdà, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), Refilat i Pànxing, patrocinador principal del club. A més, els aficionats podran seguir els horaris detallats i els resultats en directe a través del portal oficial de l’esdeveniment.

Aquest octubre, Puigcerdà es converteix novament en l’epicentre del cúrling europeu, oferint una experiència esportiva única tant per als participants com per al públic assistent.

Si t’ha agradat llegir; El 17è Trofeu Internacional de Cúrling omple Puigcerdà d’esport i competició internacional, també t’agradarà llegir: Les VI Jornades d’Estudis Comarcals de Cerdanya: un espai de recerca i debat sobre el patrimoni cerdà

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp